Vinotherapie

Vinotherapie is een wellnessbehandeling gericht op ontspannende massages, lichaamspakkingen, lichaamsscrubs en wijnbaden. Bij deze behandelingen worden de positieve effecten van biologisch geteelde druiven ten volle benut. Uit de druivenpit halen we olie, de druivenvelletjes en het vruchtvlees bevatten dan weer krachtige anti-oxidanten. Deze bestanddelen hebben een positief effect op de bloedvaten, het hart en de lichaamshuid.

Bij de aanvang van een ‘Deluxe Druiven’-behandeling ontvangt de klant een glas wijn en een druivenvoetbad. Daarna wordt het lichaam verwend met een scrub op basis van druivenpitten. De scrub wordt gevolgd door een druivenpakking met anti-oxiderende werking.

Bij de iets uitgebreidere ‘Vinotherapie’-behandeling wordt het glaasje wijn gevolgd door een rode wijnbad met druiven, een peeling met druivenextracten, een druivenpakking en een massage met druivenpitolie en rode wijn. Als afscheidsgeschenk krijgt elke gast nog een flesje witte wijn mee naar huis. Ideaal om thuis na te genieten! Bellini gebruikt voor de vinotherapie behandelingen wijn en druiven uit de Westhoek.

Geen producten gevonden
Reservatie/bestelling succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen

Klik hier om uw reservatie of bestelling te bekijken en te finaliseren
of
Klik hier om verder te surfen.